به گزارش جام جم آنلاین، میزان قابلیت انفجار بمبهای رژیم اشغالگر در غزه، وحشتناک است و باعث نابودی کل محلهها شده است. این بمبها چیست؟ اشغالگران در جنگ غزه از چه سلاحهایی استفاده میکنند؟
نخست اینکه ۸۰ درصد از بمبهای استفاده شده رژیم در حمله به نوارغزه، بمبهای ساخت آمریکا هستند، بمبهایی با ظرفیت تخریب بسیار زیاد که برای تخریب استحکامات در مناطق کوهستانی طراحی شده و با ساختار منازل مسکونی نوار غزه سازگار نیستند و به تخریب کل یک محله در یک حمله منجر میشود و بیشترین شمار تلفات را بر جای میگذارد.
ارتش آمریکا با چراغ سبز کاخ سفید، این بمبها را با فاکتور باز و پشتیبانی بیوقفه به رژیم میدهد.
جان کربی، مشاور امنیت ملی و هماهنگکننده ارتباطات راهبردی کاخ سفید، آشکارا تأکید کرد کمکهای امنیتی آمریکا مداوم و روزانه به اسرائیل ارسال میشود.
این حمایت بی قید و شرط؛ به استعفای یکی از مقامات ارشد وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به برخورد دولت بایدن در جنگ غزه مبنی بر ادامه ارسال سلاحهای کشنده به رژیم صهیونیستی بدون نظارت بر ان برای عدم نقض حقوق بشر منجر شد.»
به گفته روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از یک مقام پنتاگون، حمایت آمریکا از رژیم اشغالگر فقط به ارسال بمب، سلاحهای مرگبار، ناوهای نظامی و خودروهای زرهی متوقف نشد، بلکه به ورود یک اسکادران هواپیمای E۱۰ به پایگاه الظفره در امارات برای حمایت از رژیم اشغالگر و دفع هرگونه حمله خارجی رسید.
آمریکا ناو هواپیمابر «جرالدفورد» را برای حمایت از حضور نیروی دریایی واشنگتن در منطقه جابجا کرد. فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد گروه حمله ناو هواپیمابر یو اس اس جرالد فورد و خدمه آن متشکل از حدود پنج هزار نفر برای محافظت از رژیم و ترس از ورود سایر طرفها به جنگ، به شرق مدیترانه اعزام شدند.
پنتاگون همچنین هواپیماهای جنگی بیشتری را برای پشتیبانی از اسکادران هواپیماهای E-۱، F-۱۵ و F-۱۶ مستقر در پایگاههای سراسر خاورمیانه آماده کرده تا در صورت لزوم به ارتش اشغالگر کمک کنند. در حالی که لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، در بیانیههای متعددی تاکید کرد امریکا فعالانه در حال تامین تسلیحات اضطراری برای اشغالگران است.
همین اقدام اکنون باعث جنایتهای نسل کشی هولناک علیه غزه و مردم آن میشود قتل عامهایی با تامین مالی آمریکا که توسط صهیونیستها اجرا میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛